KONYHÁINK - AMELYEKEN SOK MÚLIK
Központi bázis konyha - Törökbálint
|
Lauder Javne Iskola - kóser konyha
|
Alapvető követelmény: a konyhai és személyi higiénia, és az élelmiszerbiztonság:
- ISO22000-es valamint ISO9001-es minőségirányítási rendszerek a garanciái annak, hogy konyhánkon az élelmiszerbiztonság követelménye a legmagasabb szintű-
- TQM: Egy független külsős cég havonta kétszer ellenőrzi a NÉBIH által is jóváhagyott 154 szempontú higéniai és élelmiszer-biztonsági kritériumokat.
- IFS rendszert is alkalmazunk.
- Saját élelmezési és vállalatirányítási programot fejlesztettünk, amit alárendeltünk a minőségbiztosításnak.
(8 év után szüneteltetjük bio minősítésünket, mert legnagyobb sajnálatunkra jelen pillanatban nincs elegendő piaci igény a bio étkeztetésre.)