MUNKATÁRSAINK, AKIKEN A LEGTÖBB MÚLIK

A tulajdonos-ügyvezetők jelenléte folyamatos a mindennapokban– a gazda szeme hízlalja a jószágot elv követői vagyunk, azért, mert igaznak bizonyult.

Vernes Ibolya
Tulajdonos, ügyvezető igazgató, közgazdász, hobbiszakács, amatőr futó

„Magánemberként és anyaként fontos számomra az egészséges életmód, a tudatos étkezés, a sok sport.  Maximalista ember vagyok és maximalizmusom a cég vezetésén keresztül is érvényesül. A vezetés operatív részei tartoznak leginkább hozzám.”

Sáfár Ferenc
Tulajdonos, ügyvezető igazgató, közgazdász-szakközgazdász, stratéga, reklámszakember, ötletgyáros

„A cégen belüli folyamatok tökéletesítésére törekszem, valamint a különbőző szinteken a kommunikáció egyik fő feladatom. Felelős vagyok az üzletfejlesztésért és a műszaki vezetésért, a hosszú távü stratégiáért, továbbá, a cég értékének folyamatos növelésért.”

Povázson Krisztina
Operatív vezetö, a mindent látó szem és mindent elintéző kéz

Kriszta a kezdetektől csapatunk tagja. Neki köszönhető, hogy minden alapanyag a legjobb minőségben, hiánytalanul megérkezik a konyhára., és az is, hogy minden láncszem a helyén van. Minden problémát képes megoldani és bármelyik kolléga fordulhat hozzá bizalommal.

Törökbálinti szakács csapatunk
Oláh Attila, Szabó Krisztián, Szeitz András, Bánhalmi Péter

Ők az ízek mesterei. Már évek óta összeszokott csapat, így kiválóan együttműködnek az ételek készítésekor.

Kiss István
Konyhafőnők, chef, Lauder Javne, a "lehetetlenség = tehetetlenség" elv hirdetője

Nem ismer lehetetlent, bármit elkészít, ráadásul a kezei közül kikerülő ételek élményt nyújtanak.

A chef, szakácsaink ÉS cukrász kolléganőnk:
VARGA RÉKA, JÓZSA ZSOLT, KISS ISTVÁN, KISSNÉ NAGY MÁRIA

Lázár Ildikó
Operatív vezető, Lauder Javne, a "ha lehet vidáman, miért ne csináljuk vidáman" típusú vezető

Vendéglátóipari Főiskolai Szakoktatói végzettségének nagy hasznát vesszük nem csak az étteremben, de a büfé területén is!. Ildikó az  az ember, akiről mintha az ügyes szót mintázták volna, ráadásul 99%-ban mosolyogva és vidáman ügyes.

Farkas Erika
Élelmezéstudományi szakértő, élelmezésvezető, élelmiszerbiztonsági vezető, a minőség megszállottja

Erika ügyel arra, hogy cégünk szakmailag mindig up-to-date legyen. Felügyeli és irányítja az élelmezési, élelmiszerbiztonsági és higiéniai folyamatokat. Nála minden szakmai kérdésre választ kaphatnak a cég munkatársai.

Rajner Szilvia
Logisztikai és pénzügyi  ügyintézö, a kérlelhetetlenül precíz kolléga

Szilvi egyike a legprecízebb munkaerőnknek, aki mindig képes mosolyogni. Munkája külső szemlélőnek talán kevésbé látványos, de elengedhetetlen a minőségi, rugalmas, megbízható szolgáltatásunkhoz.

Rutkai Henrietta
Titkár, pénzügyi  asszisztens, mindig vidám mindenes, az ügyvezetők őrangyala

Henihez fordulhatnak mindazok, akiknek számlázással, pénzügyekkel kapcsolatos kérdésük van. Jó problémamegoldó és mindent észben tart.

És többiek…..