MUNKATÁRSAINK, AKIKEN A LEGTÖBB MÚLIK

A tulajdonos-ügyvezetők jelenléte folyamatos a mindennapokban– a gazda szeme hízlalja a jószágot elv követői vagyunk, azért, mert igaznak bizonyult.

Vernes Ibolya
Tulajdonos, ügyvezető igazgató, közgazdász, hobbiszakács, amatőr futó

„Magánemberként és anyaként fontos számomra az egészséges életmód, a tudatos étkezés, a sok sport.  Maximalista ember vagyok és maximalizmusom a cég vezetésén keresztül is érvényesül. A vezetés operatív részei tartoznak leginkább hozzám.”

Sáfár Ferenc
Tulajdonos, ügyvezető igazgató, közgazdász-szakközgazdász, stratéga, reklámszakember, ötletgyáros

„A cégen belüli folyamatok tökéletesítésére törekszem, valamint a különbőző szinteken a kommunikáció egyik fő feladatom. Felelős vagyok az üzletfejlesztésért és a műszaki vezetésért, a hosszú távü stratégiáért, továbbá, a cég értékének folyamatos növelésért.”

Povázson Krisztina
Operatív vezetö, a mindent látó szem és mindent elintéző kéz

Kriszta a kezdetektől csapatunk tagja. Neki köszönhető, hogy minden alapanyag a legjobb minőségben, hiánytalanul megérkezik a konyhára., és az is, hogy minden láncszem a helyén van. Minden problémát képes megoldani és bármelyik kolléga fordulhat hozzá bizalommal.

Szikszay Norbert
Konyhafőnök, chef, Törökbálint, a fiatal "öreg motoros"

Emberséges, de - viszonylag fiatal kora ellenére -  határozott és követlkezetes, a közétkeztetésben nagy tapasztatalata van. Ráadásul a keze alól kikerülő ételek ízvilága kiváló.

A chef és szakácsaink:
SZABÓ KRISZTIÁN,  BONYHÁDY TAMÁS, SZIKSZAY NORBERT, OLÁH ATTILA, SZEITZ ANDRÁS

Kiss István
Konyhafőnők, chef, Lauder Javne, a "lehetetlenség = tehetetlenség" elv hirdetője

Nem ismer lehetetlent, bármit elkészít, ráadásul a kezei közül kikerülő ételek élményt nyújtanak.

A chef, szakácsaink ÉS cukrász kolléganőnk:
VARGA RÉKA, JÓZSA ZSOLT, KISS ISTVÁN, KISSNÉ NAGY MÁRIA

Lázár Ildikó
Operatív vezető, Lauder Javne, a "ha lehet vidáman, miért ne csináljuk vidáman" típusú vezető

Vendéglátóipari Főiskolai Szakoktatói végzettségének nagy hasznát vesszük nem csak az étteremben, de a büfé területén is!. Ildikó az  az ember, akiről mintha az ügyes szót mintázták volna, ráadásul 99%-ban mosolyogva és vidáman ügyes.

Farkas Erika
Élelmezéstudományi szakértő, élelmezésvezető, élelmiszerbiztonsági vezető, a minőség megszállottja

Erika ügyel arra, hogy cégünk szakmailag mindig up-to-date legyen. Felügyeli és irányítja az élelmezési, élelmiszerbiztonsági és higiéniai folyamatokat. Nála minden szakmai kérdésre választ kaphatnak a cég munkatársai.

Rajner Szilvia
Logisztikai és pénzügyi  ügyintézö, a kérlelhetetlenül precíz kolléga

Szilvi egyike a legprecízebb munkaerőnknek, aki mindig képes mosolyogni. Munkája külső szemlélőnek talán kevésbé látványos, de elengedhetetlen a minőségi, rugalmas, megbízható szolgáltatásunkhoz.

Rutkai Henrietta
Titkár, pénzügyi  asszisztens, mindig vidám mindenes, az ügyvezetők őrangyala

Henihez fordulhatnak mindazok, akiknek számlázással, pénzügyekkel kapcsolatos kérdésük van. Jó problémamegoldó és mindent észben tart.

És többiek…..